Automatgear

SE VORES HOLDSTART

Kørekort til automatgear automatgear / kode 078

I 2017 blev det muligt at tage kørekort til almindelig bil med automatgear. Fordelen er at det vil være langt nemmere at lære trafikken at kende, når du ikke samtidig skal fokusere på at betjene kobling og skifte gear. I takt med at der kommer flere og flere biler med automatgear på de danske veje, er det ikke sikkert du har behov for et kørekort der gælder til biler med manuelt gear. Vi har i TORNVIG køreskole været med fra starten med at tilbyde muligheden for kørekort med automatgear.

Køreprøve til B/E og generhvervelse kan aflægges i en skolevogn med automatgear uden det giver begrænsninger i kørekortet.

Din garanti køreskole i 3. generation

It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

find det hold du skal bruge tornvig tilbyder